top of page

Stichting

Vrienden van het Trompetterkorps der Cavalerie

 

 

Bestuur Stichting Vrienden TdC

 

Voorzitter: Kol Harold de Jong

Vice-voorzitter: Lkol b.d. Douglas Alexander

Secretaris/Penningmeester: Jim van Leersum Sr.

Bestuurslid: Lkol Erwin Vonk

Bestuurslid: Ritm b.d. Wil Schutrups

 

 

Doelstelling Stichting Vrienden van het Trompetterkorps der Cavalerie

De Stichting Vrienden TdC heeft een tweetal doelstellingen:

  1. Het organiseren van een 5-jaarlijkse reunie voor alle oud-leden van het (dienstplichtige) Trompetterkorps der Cavalerie.

  2. Het financieel ondersteunen van het Reunieorkest Trompetterkorps der Cavalerie.

 

Om deze doelstellingen te halen is de Stichting Vrienden TdC afhankelijk van donaties. Daarnaast komen ook de inkomsten vanuit optreden van het Reunieorkest TdC ten bate van de Stichting.

 

Soorten begunstigers

De Stichting Vrienden TdC kent een drietal soorten begunstigers:

  1. Normale donateur: minimale bijdrage 15 euro per jaar. De normale donateur krijgt jaarlijks 2 toegangskaarten voor het Cavalerie-Jaarconcert, een nieuwsbrief en (als men oud-lid van het Trompetterkorps der Cavalerie is) gratis deelname aan de 5-jaarlijkse reunie voor oud-leden van het TdC.

  2. Club van 100: jaarlijkse bijdrage minimaal 100 euro. Leden van de Club van 100 krijgen jaarlijks een VIP-uitnodiging voor het Cavalerie-Jaarconcert, een nieuwsbrief en als men oud-lid van het Trompetterkorps der Cavalerie is) gratis deelname aan de 5-jaarlijkse reunie voor oud-leden van het TdC.

  3. Sponsoren: minimale bijdrage 1000 euro, waarbij de eventuele tegenprestatie in overleg met het Stichtingsbestuur wordt vastgesteld.

 

Begunstiger worden

U kunt begunstiger van de Stichting Vrienden TdC worden door contact op te nemen met de secretaris van de stichting, Jim van Leersum Sr. De contactgegevens vindt u op de contactpagina.

bottom of page