top of page

Wat is de Club van 100?

 

 

Waarom een Club van 100?

De Club van 100 is in 2013 ontstaan om het voortbestaan van de traditie van de Cavalerie-muziek te garanderen. Ondanks de grote waardering die het Reunieorkest TdC oogstte, bleek het vanwege de crisis moeilijk om voldoende inkomsten te vergaderen met optredens.

Aangezien de Stichting Vrienden TdC, noch het Reunieorkest TdC, financieel wordt gesteund door Defensie, werd het Reunieorkest in haar voortbestaan bedreigd. En daarmee ook de traditie van de Cavalerie muziek.

 

Oprichting Club van 100

Op initiatief van het bestuur van de Stichting Vrienden TdC werd de Club van 100 opgericht. De leden van de Club van 100 dragen de Cavalerie muziek allemaal een warm hart toe. Veelal betreft het (oud) Cavaleristen of oud-leden van het TdC die het belangrijk vinden dat het Reunieorkest TdC de traditie van de Cavalerie muziek kan voortzetten.

Binnen korte tijd meldden zich ongeveer 100 mensen die de Stichting jaarlijks steunen met een bedrag van 100 euro, waardoor de traditie van de Cavalerie muziek (financieel) geborgd is.

 

Toetreden tot de Club van 100

Vindt u het ook belangrijk dat de traditie van de Cavalerie muziek blijft voortbestaan? Word dan nu lid van de Club van 100!

In ruil voor uw donatie ontvangt u jaarlijks een VIP-uitnodiging voor het Cavalerie Jaarconcert in de Flint te Amersfoort en een nieuwsbrief. Voor oud-leden van het dienstplichtig TdC geldt eveneens dat zij gratis kunnen deelnemen aan de 5-jaarlijkse reunie van het TdC.

U kunt lid worden van de Club van 100 door contact op te nemen met de penningmeester van de Stichting Vrienden TdC, Jim van Leersum Sr.

De contactgegevens vindt u op de contactpagina.

 

 

 

 

bottom of page